Nejnovější recenze ze sekce Barvy na vlasy
- Barva vydrží dlouho
- Příjemně voní
- Na tmavé vlasy mi chytla tak, jak byla na na krabičce
Barvu jsem neváhala koupit znovu. Jsem s ní velice spokojená, neboť jako jedna z mála červených dlouho vydrží, i přes to, že při každém mytí hlavy mám červenou vanu.
Barpon jsem objednávala pro babičku, která ho používá již několik let.
Výsledek se má dostavit po několika použití, tak používám
pěkná barva
- Super barva krásný odstín a přijatelná cena. Pokud někdo chce mít platinovou barvu valsů tato barva je přeně pro Vás. Po obarvení se Cám může zdát tmavší však opak na dením světle je krásně platinová.
- -nic
Doporučuji !
- -nic
Doporučuji super výrobek!!!
- ..šampon je hezký jen na obrázku
- -výrobce neuvádí,že někdy šampon chytne do sitě fialové barvy a nejde vymýt. Nikdy nechytl do barvy na obrázku. Doba působení je dobré dodržovat zdůvodu filové barvy,která se vytvoří po delším působení mě se vytvořila již po 5 minutách působení a přitom várobcem je uvedná doba pusobení 25 minut.
nedoporučuji pokud nechcete mít na pár měsíců sitě fialové vlasy,které nelze překrýt žádnou sv.barvou!!!!
- jedno balení postačí i na dlouhé vlasy
- je šetrný
- naproti ostatním odstín chytnul stějně, jako je uvedeno na krabičče
- prapodivná vůně
- relativně dost tekutá
- rychlostí blesku se vymývá
- špatně se smývá z kůže
Sublime Mousse jsem si koupila díky úžasné zkušenosti s Casting Créme Gloss, a takhle zklamaná z barvy na vlasy jsem snad nikdy nebyla. Nejen, že mi při aplikaci barva neustále někde tekla, ale navíc se mi po třech umytích začla neskutečně vymývat, takže po 14 dnech z barvy nezbylo vůbec nic. A to jsem ji nechala dokonce působit déle než je doporučeno! Barva bude nejspíš lepší jen pro šetrné tónování jemných vlasů, ale pozor na výběr odstínů. Uvedená nejryzejší hnědá je poměrně dost dožluta. Casting je několikanásobně lepší. Pokud trváte na barvě pěnové, doporučuji konkurenční Perfect Mousse od Schwarzkopfu. Ta aspoň na hlavě vydrží déle než dva týdny, a navíc odstíny jsou několikanásobně hezčí.
- krásná, neotřelá barva
- příjemná vůně
- lehce se smývá z kůže
- dobře se roztírá, aniž by ale stékala
- neděla vzhled helmy
- relativně rychle se vymývá, což může být ovlivněno faktem, že se údajně nejedná o klasickou barvu, ale přeliv, barva mi pokud nebudu počítat odrosty vydrží ve své původní podobě měsíc až šest týdnů
- dost dlouho zanechává stopy při dalších mytích
- dříve po pas - nutno použít dvě krabičky pro výborné krytí všech vlasů, pokud jsem nechtěla barvu ředit vodou, nyní po ramena - stačí jedna krabička tak akorát bez ředění
Krásná zajímavá barva, kterou se rozhodně vyhnete efektu umělosti a tvrdosti. Do cca prvních tří mytí je barva sice klasicky černá, ale postupně se začnou projevovat ty slíbené ebenové tóny, takže barva se začne hlavně na sluníčku jevit jako hodně tmavá hnědá bez červených podtónů. Ačkoliv se dost dlouho vymývá, tak z prádla jde velice dobře vyprat. To samé platí i pro obarvená místa na kůži. Příjemná vůně a absence klasických šustivých rukavic udělá z aplikace jedině zábavu.
Barva Henné Color se dobře aplikovala na vlasy s barevným výsledkem jsem byla spolojena určitě ji budu používat i nadále. Produkt jsem již doporučila svým kamarádkám.
- hezky voní
- vlasy se více lesknou
- vůbec nekryje, dnes jsem tuto barvu použila a odrůst zůstal beze změn...jsem zklamaná..
nekoupím si ji už nikdy
- Kadeřnice mi to vychvalovala.....
- Hrůza, mám zničenou bílou halenku. Barva pouští a nelze vyprat. Už nikdy
Mám už jinou kadeřnici, která pracuje s Redkenem a tyto produkty opravdu fungují. Jsem nyní nadšená
Schwarzkopf Igora Color Gloss New gelový neoxidační přeliv Světle blond měděný 7-7
Sharka
Přidáno: 4. května 2012
(naposledy upraveno 4. května 2012)
- snadná aplikace
- nesmrdí po chemii
- absolutně nepřirozený odstín
- hodně rychle se vymývá (naštěstí)
- z toho plyne následující>
Nedopuručuji.
Vyhozené peníze.
Kvalita rozhodně neodpovídá ceně!!!
- stejná barva jako na obrázku, není matoucí......konečně barva která nějaký čas drží a není po druhém umytí vlasů dole :-)
jsem velice spokojena, doporučuji, myslím, že jakákoliv barva této značky bude skvělá
- výborná cena a barva
doporučuji, ale jako každá červená se rychle vymýva, naopak je ale výhoda že dlouho vydrží a nesmrdí :)
Rychlé použití, perfektní krytí.
- nepráší
Výborný na zesvětlení